In de klapstoel

 Startpagina Vorige

In de klapstoel!

Vier Kapucijnen willen zich per e-mail beschikbaar houden om te antwoorden op jouw vragen. We stellen ze hieronder even voor, opdat je zou weten met wie je mailt. Klik op de naam en je kunt mailen.

Br. Gust Koyen

 

Br. Gust werd geboren in het Antwerpse Meer in 1940. Hij is de bezielende provinciaal van de Vlaamse kapucijnen. Br. Gust is ook de trouwe pastoor van de St. Bernadetteparochie te Mortsel. Het liefst is hij onder de mensen en zit graag op zijn fiets rond te toeren. Met hoeveel plezier br. Gust ook rondrijdt en -loopt, hij neemt ten volle de tijd om naar mensen te luisteren.

 


Br. Boni Van Looveren

Br. Boni werd geboren te Loenhout in 1935. Hij is de gardiaan van Franciscushuyze te Ieper. Br. Boni is ook de geliefde pastoor van de O.L.V.-Middelaresparochie enů webmaster van deze site. Hij gaat heel graag met jonge mensen om, kan het niet laten om mensen te doen lachen en is een fervent supporter vanů. een voetbalclub. Hij organiseert graag van alles waar mensen mekaar kunnen ontmoeten.

 

 

Br. Kenny Brack

Br. Kenny werd geboren te Bazel, in 1972. Hij is godsdienstleraar in enkele scholen te Ieper en dirigent van het Sint-Franciscusjongerenkoor. Hij trekt heel graag op met jongeren. In de zomermaanden zie je br. Kenny nog al eens samen met enkele jongeren in zijn tuin werken. Br. Kenny gaat ook heel graag fietsen, en komt tot rust bij een goed boek. Als het eens past dan ontspant hij zich wel eens bij een boeiende film. Maar het meeste plezier beleeft hij nog door samen met de jeugdbeweging of het koor en misdienaars op kamp te gaan.

 

Br. Luc Wouters

Br. Luc werd geboren te Vorselaar in 1934. 
Hij is de gardiaan en pastoor van Meersel-Dreef. Hij staat ervoor bekend van altijd goed gezind te zijn. Hij preekt ook graag,vooral in openlucht.
Van zodra hij nog eens de kans zal zien, neemt hij zich voor om te gaan fietsen en om allerlei dingen in elkaar te steken die momenteel uit elkaar liggen.